Öröm – Ünnep – Jó Hír

Tovább Jézussal!

2023. november 19. 17:00 | Kapunyitás: 15:30 | Papp László Budapest Sportaréna

Szeretettel hívunk, hogy te is légy részese a Baptista500 jubileumi rendezvénysorozat ünnepi záróalkalmának. Vendég evangélista Billy Graham unokája, Will Graham lelkész, és a The Afters együttes mellett több hazai előadó és egy 500 fős kórus is fog szolgálni. Célunk, hogy az MBE-gyülekezetek tagjai és intézményrendszerének tanulói és munkatársai eljöjjenek erre az alkalomra, és hozzanak barátokat, érdeklődőket, hogy az evangélium sokakhoz eljuthasson.

Kérünk, hogy a rendezvény megvalósításához csatlakozz hozzánk segítőként, szolgálóként az alábbi területeken: gyülekezeti, illetve intézményi koordinátor és szervező csoportos utazáshoz, kórustag, önkéntes.

...

KÜLÖNBUSSZAL A RENDEZVÉNYRE

Csoportos regisztráció esetén – ha a csoport Budapest 30 km-es körzetén kívülről szeretne utazni – lehetőség van különbusszal érkezni. Az általunk támogatott buszon kb. 50 főnek kell utaznia. Az a kérésünk, hogy a buszon utazzanak olyan emberek is, akik még nem ismerik Krisztust, így lehetővé téve a számukra, hogy találkozzanak vele azon a napon.

Azoknak a gyülekezeteknek, amelyek nem tudják saját költségen megoldani az utaztatást, a Magyarországi Baptista Egyház szeretne anyagi segítséget nyújtani a buszbérlés díjához, teljes, fél, illetve egyharmad mértékben. A támogatásra pályázni szükséges! Minden különbuszhoz kell egy szervezőnek (koordinátornak) tartoznia, aki segít az utazás koordinálásában és a rendezvény szervezőivel való kapcsolattartásban.

PÁLYÁZAT - BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ 2023. SZEPT. 30.

KÉRJÜK, HOGY ELŐSZÖR A JEGYIGÉNYLÉS TÖRTÉNJEN MEG, MAJD AZUTÁN A BUSZTÁMOGATÁS IGÉNYLÉSE!

Támogatásra jelentkezés

BELÉPŐJEGY

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szeptember elsejével elindult a regisztráció gyülekezetek, csoportok, intézmények, magánszemélyek részére.

Az arénába való belépés kizárólag vonalkóddal ellátott jeggyel lehetséges, a belépőjegyeket e-mailben küldjük. A jegyeket ki lehet nyomtatni, vagy telefonról is bemutathatók.

Kérjük, hogy a gyülekezetek csoportosan adják le regisztrációjukat, amennyiben ez lehetséges.

Természetesen lehetőség van az egyéni regisztrációra is.

Kerekesszékkel érkezőket csak az erre kijelölt helyen tudjuk fogadni, egy kísérővel. Kérjük, hogy szükség esetén ezt az igényt jelezzék az űrlap kitöltésekor!

JEGY IGÉNYLÉSE

JELENTKEZZ KOORDINÁTORNAK!

Feladatok: segít a rendezvény szóróanyagainak terjesztésében, gondoskodik a gyülekezetben, illetve intézményekben azok kihelyezéséről, segítve ezzel az információk eljuttatását az emberekhez, szervezi a buszon utazók csoportját, árajánlatot kér helyi busztársaságtól, a szerződést intézi, szervezi az indulási-érkezési időpontot, a fel- és leszállást, segít az anyagi hozzájárulás lebonyolításában, segíti a csoport regisztrálását és belépőjegyhez jutását.

Jelentkezés koordinátornak

JELENTKEZZ ÖNKÉNTESNEK!

Rendezvényünk nem valósulhatna meg önkéntesek nélkül, akik segítik az érkezőket és szolgálókat különböző területeken. Segítségük nélkülözhetetlen a különbusszal utazók érkezése és indulásakor, az egyénileg érkezők útba igazításában, az ülőhelyek megtalálásában, a gördülékeny beléptetés lebonyolításában. Ez a feladat a rendezvény napjára szól.

Feltétel:

• 16. életév betöltése
• gyülekezethez tartozás
• kapunyitás előtt 2 órával történő eligazításon való részvétel (akik vidékről jönnek, nem tudnak a gyülekezeti előre szervezett különbusszal jönni)
• a rendezvény teljes ideje alatt rendelkezésre állás

Jelentkezés önkéntesnek

JELENTKEZZ KÓRUSTAGNAK!

Szeretnénk, ha az arénában ismét megszólalhatna egy több száz fős kórus Istenünket dicsőítve, melyhez várjuk egyének és kórusok jelentkezését. Mivel az ország különböző pontjairól várjuk a jelentkezőket, ezért az ősz folyamán regionális próbákat fogunk szervezni. Ezekről folyamatosan frissülő információ a baptist.hu-n ide kattintva elérhető. Egy közös budapesti főpróba is lesz a rendezvény közeledtével, majd az esemény napján helyszíni próba is várható néhány órával kezdés előtt.

A jelentkezni kívánó kórusvezetők, kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot Győri Kornél kórusvezetővel a következő elérhetőségen: gyorik@gmail.com.

Feltétel:

• 16–66 év
• a összes próbán való részvétel
• kórusban történő éneklésben való jártasság

Jelentkezés kórustagnak

Fellépők

...
...

The Afters

A The Afters egy amerikai keresztény pop-rock együttes, amelyet Joshua Havens és Matt Fuqua alapított. Havens és Fuqua először egy Starbucks kávézóban dolgozott együtt a texasi Mesquite városában, ahol dalokat adtak elő a vásárlóknak, mielőtt úgy döntöttek, hogy zenekart alapítanak.

...

Pintér Béla

Pintér Béla magyar énekes, zenész, dalszövegíró, zeneszerző. Magyarországon az egyik legismertebb hazai keresztény énekes-zeneszerző. Felekezettől függetlenül fellép keresztény rendezvényeken, ő maga a Debreceni Szabadkeresztyén Gyülekezet tagja. 2014. áprilisban jubileumi koncertet tartott abból az alkalomból, hogy húsz éve volt a pályán, harminc lemezt adott ki, és negyvenedik évét töltötte.